LSC, dé allrounder voor al uw klimmateriaal

Meer dan 100 jaar ervaring in ladders en steigers

Over Ladder- & SteigerCentrale b.v.

De eigenlijke oorsprong van LSC ligt in Den Haag, waar in de jaren '50 reeds begonnen is met het vervaardigen van houten ladders, trappen en steigers.

Het huidige LSC is opgericht in 1992 te Veghel en is hier nog altijd gevestigd. In 2003 is daar de vestiging Drachten bijgekomen. Gezamenlijk beschikken wij inmiddels over totaal 4000 vierkante meter aan productie- en distributieruimte.

De leveranciers en dealers van onze producten bevinden zich niet alleen meer in Nederland. Daardoor zetten wij onze producten inmiddels ook door heel Europa af.

De LSC producten bestonden in beginsel alleen uit rol- en vouwsteigers en ladders & trappen. Door eigen ontwikkeling en innovatie is het assortiment door de jaren heen uitgegroeid tot een zeer compleet programma van innovatieve en kwalitatieve klimmaterialen en veiligheidsproducten. Daarnaast leveren wij alle soorten aluminium maatwerk en bedenken wij samen met onze klanten specifieke oplossingen.

Verder heeft LSC zich ook toegelegd op het inspecteren van klimmaterialen, valbeveiligingen, elektrische arbeidsmiddelen en brandblussers. Sinds kort mogen wij hier ook magazijnstellingen aan toevoegen.

Dit alles maakt LSC een echte allrounder met in totaal zo'n 100 jaar aan ervaring in huis.

Onze merken

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen graag verder.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Volg ons op sociale media